NFLs eldste cheerleader tiltalt for voldtekt

Den tidligere Baltimore Ravens cheerleaderen, Molly Shattuck, er tiltalt for voldtekt av en 15 år gammel gutt.

Den tidligere Baltimore Ravens cheerleaderen, Molly Shattuck, er tiltalt for voldtekt av en 15 år gammel gutt. Foto: Rob Carr/Michael Yarish (Afp)

En tidligere NFL cheerleader ble onsdag tiltalt for å ha hatt sex med en 15 år gammel gutt.

13.11.14 23:13

47-år gamle Molly Shattuck, tidligere cheerleader for Baltimore Ravens, hevder hun ikke er skyldig i noen av punktene hun er tiltalt for. Disse inkluderer voldtekt og skjenking av mindreårige, skriver Time Magazine.

Arrestasjonsbilde: Molly Shattuck. Foto: (Ap)

Shattuck, som først ble cheerleader for Ravens da hun var 38 år gammel, skal ha hatt sex med gutten, mens hun var på ferie i Bethany Beach i Delaware.

Hun skal ha funnet et bilde av tenåringsgutten på Instagram og ha bedt om telefonnummeret hans. De snakket sammen en stund før de møttes.

Shattuck skal ha vært på ferie med barna sine og noen av deres venner i Delaware da hun utførte oralsex på gutten. På spørsmål om han ville ligge med henne sa gutten nei og bestemte seg for å dra. Han ble hentet av faren sin morgenen etter.

Etter dette hadde de ikke noe mer kontakt.

-Det er en vanskelig situasjon for alle involverte, sier Shattucks advokat til WBAL.

Shattuck har måttet gi fra seg passet sitt og får ikke lov til å omgås mindreårige, med unntak av sine egne barn. Hun er selv mor til tre, hvorav et av barna skal være en 15 år gammel gutt.

Hun er nå løslatt mot kausjon på over 570 000 kroner.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.