RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NHO-president Norges mektigste kvinne igjen

Sist oppdatert:
Oslo/Stavanger (NTB-Mette Estep): For andre år på rad har Kapital utpekt Kristin Skogen Lund som kvinnen i Norge som sitter på mest makt.

Kapitals liste «Norges 100 mektigste kvinner» ble presentert på Folketeateret i Oslo onsdag kveld. I år som i fjor ligger NHO-president og Telenors konserndirektør, Kristin Skogen Lund på topp.

- I løpet av årets som er gått har hun befestet sin posisjon sterkt. NHO har økt antall medlemmer, de har fått sykefraværet ned og de har fått god oppmerksomhet rundt sakene sine. Skogen Lund var også på det famøse nachspielet på Lorry der hun havnet i et politisk minefelt mellom næringsminister Trond Giske og Telenor-styreleder Harald Norvik. Her holdt hun hodet kaldt, håndterte situasjonen klokt og kom godt ut av det, sier redaktør Vibeke Holth i Kapital til NTB.

Skogen Lund ble i 2011 av magasinet Fortune kåret til verdens 38. mektigste kvinne.

- For første gang i historien har vi en norsk næringslivskvinne som markerer seg og legges merke til internasjonalt. Dette er en dame som jobber ekstremt mye, hun stiller høye krav til seg selv og andre og oppnår gode resultater, sier Holth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere