RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ni av tolv leiligheter revet vekk

Foto: Øivind Eriksen (Indre Akershus Blad)
Sist oppdatert:
- En respons over all forventing, sier utbyggeren.

Ni av 12 leiligheter i byggetrinn én av boligprosjektet Sentrum 1970 Hemnes er allerede solgt, skriver Indre Akershus Blad.

En av dem som gleder seg til å flytte inn om et års tid er Bjørn Bergsjø.

Over all forventing

- En respons over all forventing. Nå setter vi i gang med den videre prosessen og starter bygging tidlig på vårparten, sier Arild Hellesjø i Hemnes Eiendomsutvikling AS, som står bak prosjektet, til Indre Akershus Blad.

Det består av en blokk med 12 leiligheter og en med seks leiligheter i Hemnes sentrum, mellom sykehjemmet og butikksenteret.

- Nå skal vi konsentrere oss om første byggetrinn. Så får vi se når tiden er moden for det neste, sier Hellesjø.

Ett døgn etter at salget var åpnet, var tre fjerdedeler av leilighetene solgt.

- Dette er noe jeg har «mast» om lenge, sier Bjørn Bergsjø med adresse til leilighetsprosjektet.

Han var en av de første til å tegne kontrakt, og ser fram til å flytte inn i en av toppleilighetene med utsikt mot Bråtevannet.

Grundig

- Kona Marit og jeg har passert 70 år. Vi bor riktignok greit til i dag, fire kilometer unna sentrum og kjører bil begge to. Men vi må innse at den dagen kommer da vi ikke kan det. Derfor har vi sett det som fornuftig å benytte muligheten til å tilpasse oss et nytt bosted mens vi er i tålig vigør, sier Bergsjø, som også roser prosjektet – fra presentasjon til kontrakttegning til Indre Akershus Blad.

- Alt er gjort på en grundig måte. Det var tillitsvekkende for oss, sier han. Bergsjø har for øvrig gjentatte ganger de siste årene pekt på at leiligheter har vært en mangelvare i Hemnes-området og at etterspørslen bare vil øke. Likevel stikker han ikke under en stol at det har vært en litt tøff prosess å bestemme seg for å forlate villaen som har vært hjemmet siden midt på 1970-tallet.

- Men alt har sin tid. Nå var tiden inne for å flytte på seg, fastslår han.

Noen eksakt dato for innflytting kan ikke Arild Hellesjø og Petter Larsen gi verken Bergsjø eller de åtte andre leilighetskjøperne, alle fra Hemnes.

- Ved påsketider neste år bør det nærme seg. Vi skal ikke forhaste oss, men bruke den tiden som trengs i byggeprosessen for at alt skal bli gjort skikkelig.

Les flere nyheter fra Indre Akershus på til Indre Akershus Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere