RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ni OL-øvelser over millionen for TV 2

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): TV 2 har teppelagt sitt sendeskjema med Sotsji-OL. Det har gitt kanalen kanontall.

Hele ni OL-øvelser endte med over én million seere. Fire øvelser hadde en markedsandel over 90 prosent.

– Jeg er glad og stolt over at TV 2 i sitt 22. år har fått formidle en så stor idrettsopplevelse som OL. Lekene har vært et formidabelt løft og læringskurven har vært bratt. Det har vært krevende og moro. Og jeg er svært tilfreds med måten seerne har tatt imot og taklet TV 2 som OL-broadcaster, sier TV 2-sjef Alf Hildrum.

Hele 1.284.000 seere i snitt fulgte herrenes skiskytterstafett lørdag. På det meste var hele 1.464.000 seere innom. Og 785.000 fulgte søndagens femmil. På det meste var 1.271.000 seere innom 50-kilometeren. Kvinnenes tremil lørdag hadde 1.313.000 på det meste, og et snitt på 1.061.000 seere.

– Avslutningshelgen satte et fantastisk punktum for vår OL-dekning. Seertallene fra den er formidable, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Mest sett under OL var langrennsstafetten for menn med 1.451.000 seere i snitt. Den sendingen gikk inn som tredje mest sett på TV 2 gjennom tidene. Bare håndball-VM og Idol er blitt mer sett. Skiskytterstafetten gikk inn som tidenes tiende mest sette program på kanalen.

Senere i år skal TV 2 sende både fotball-VM (sammen med NRK) og Tour de France. I tillegg fortsetter kanalen med kamper fra norsk fotball (sammen med CMore). (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere