RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ni over par for Tiger

Foto: ROBYN BECK (AFP)
Sist oppdatert:
En niende elskerinne står fram. Nå kan bare kona redde ham.

(SIDE2): Utroskapsryktene har regelrett skutt i været etter forrige helgs bilulykke for golfstjernen. Nå i helgen har tre nye kvinner stått fram og påstått at de har delt seng med Tiger Woods (33).

Nummer ni
I et intervju med den tabloide britiske blekka New of the World forteller servitrisen Mindy Lawton (33) om sin påståtte affære med verdens rikeste idrettsmann. Tiger skal ifølge denne elskerinnene ha hatt en umettelig sexappetitt - og de to skal ha hatt sex mens hans kone Elin Nordegren (29) var gravid.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Rå sex
De to skal også ha hatt sex flere steder i hjemmet til Tiger og Elin - men ett sted var forbudt, og det var Tiger og Elins soverom. I det detaljerte intervjuet med avisen forteller Mindy at Tiger likte rå og til tider brutal sex.

- Jeg så til tider ut som en filledukke etter at vi hadde elsket. Han likte det ganske røft, sier hun til avisen.

Elskerinner ute av skapet
Ettersom utroskapsryktene har vokst denne uken har skandalen bare ekshalert. Eksperter som har uttalt seg i amerikansk og britisk presse har sagt at elskerinnene nå vil dukke opp på løpende bånd - det er tross alt snakk om en superstjerne av dimensjoner og en god mulighet for å få sine 15 minutter i rampelyset.

Bare i helgen har det dukket opp flere kvinner som hevder de har hatt et forhold til eller sex med golfstjernen.

Les mer her:Ny kvinne påstår Tiger-affære

Elin kan redde
Tiger Woods har vært et yndet objekt for annonsørene i USA, men nå kan hans image som frontmann for alt det gode i det amerikanske samfunnet bli knust.

Gillette, Nike og Accenture er blant de store selskapene Tiger fronter, og de har satses gode penger på golfesset. Han har mottatt rundt 500 millioner kroner årlig i sponsorpenger fra dem - og attraksjonen har vært hans prestasjoner som idrettsmann så vel som personligheten hans.

En utroskapsskandale, sann eller ei, kan være med på å ødelegge hans gullguttimage. Det hjelper heller ikke at hovedpersonen selv ikke ønsker å gi intervjuer eller ville la seg avhøre av politiet etter ulykken.

Amerikanske medier mener det bare er en som kan redde Tiger nå, og det er hans svenske kone Elin. Men eksperter fraråder paret å stille opp i kjent politiker skandalestil. Det vil si at de to står fram sammen, kanskje til og med sammen med unger og bikkjer, foran et fullsatt pressekorps og fortelle om de forferdelige ryktene.

Nei, veien han må gå er at Elin må stå fram og si at hun støtter ham og det må være ektefølt.

- Hans kone må støtte ham offentlig. Inntil da vil spekulasjonene om utroskap bare fortsette å skade hans gode rykte, sier en ekspert.

Kilde: People, Aftonbladet og News of the World

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere