RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ni pågrepet i razzia mot prostitusjonsmiljø

Sist oppdatert:

Ni personer er pågrepet under en razzia mot et rumensk prostitusjonsmiljø i Bergen, opplyser politiet. To av de pågrepne er siktet for hallikvirksomhet.

– På disse to forelå det beslutning om pågripelse og beslutning om ransaking fra tingretten. Den ene mannen hadde tilhold i Sandviken, den andre på Askøy, opplyser politiadvokat Sylvia Myklebust i Hordaland politidistrikt i en pressemelding.

Politiet vurderer nå om de to skal framstilles for varetektsfengsling. I forbindelse med ransakingene ble det i tillegg pågrepet sju andre personer som er siktet for heleri, narkotikalovbrudd og brudd på utlendingsloven.

– Politiet har tatt seg inn på en adresse i Sandviken i Bergen og en adresse på Askøy. På begge adressene befant det seg et stort antall rumenske statsborgere. Flere av disse personene tilhører prostitusjons- og tiggermiljøet, opplyser politiet.

– Aksjonen er fortsatt pågående. Av hensyn til etterforskningen av saken, vil det ikke bli gitt flere opplysninger, het det mandag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere