*Nettavisen* Nyheter.

Ni pågrepet i razzia mot prostitusjonsmiljø

11.05.15 16:08

Ni personer er pågrepet under en razzia mot et rumensk prostitusjonsmiljø i Bergen, opplyser politiet. To av de pågrepne er siktet for hallikvirksomhet.

– På disse to forelå det beslutning om pågripelse og beslutning om ransaking fra tingretten. Den ene mannen hadde tilhold i Sandviken, den andre på Askøy, opplyser politiadvokat Sylvia Myklebust i Hordaland politidistrikt i en pressemelding.

Politiet vurderer nå om de to skal framstilles for varetektsfengsling. I forbindelse med ransakingene ble det i tillegg pågrepet sju andre personer som er siktet for heleri, narkotikalovbrudd og brudd på utlendingsloven.

– Politiet har tatt seg inn på en adresse i Sandviken i Bergen og en adresse på Askøy. På begge adressene befant det seg et stort antall rumenske statsborgere. Flere av disse personene tilhører prostitusjons- og tiggermiljøet, opplyser politiet.

– Aksjonen er fortsatt pågående. Av hensyn til etterforskningen av saken, vil det ikke bli gitt flere opplysninger, het det mandag ettermiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.