RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Niåring alvorlig skadd under sankthansfeiring

Stavanger (NTB): En ni år gammel gutt ble alvorlig skadd under sankthansfeiringen i Stavanger onsdag kveld da han ble truffet i halsen av et prosjektil fra bålet.

Ulykken skjedde klokken 21.50 under sankthansfeiring i Emmausbukta i bydelen Storhaug.

Operasjonsleder Arild E. Bjørnevoll i Rogaland politidistrikt opplyste onsdag kveld at gutten fikk ansikts- og brystskader og at han blødde kraftig fra halsen.

Stavanger universitetssjukehus betegnet sent onsdag kveld guttens tilstand som alvorlig og stabil, melder nettutgaven til Stavanger Aftenblad.

Vitner har meldt at et prosjektil kom ut fra bålet og traff gutten. Gutten sto tre meter fra bålet og falt over ende, oversprøytet av blod.

- Jeg så ham ligge livløs og fryktet at han var død, sier et øyenvitne.

Mellom 2.000 og 3.000 mennesker hadde møtt opp for å delta i denne feiringen.

Politiet visste sent onsdag kveld ikke hva som hadde skjedd, men øyenvitner har opplyst at de hørte et smell fra bålet. Deretter så de noe fare ut av flammene med en hale av røyk etter seg, og at gutten ble truffet av dette.

Leder for komiteen som arrangerte feiringen, Jan Steffensen, sier at det sto fire-fem vakter i nærheten av bålet da det smalt.

Litt tidligere på kvelden stanset Steffensen en gutt som var i ferd med å kaste en flaske med vann på bålet, men det var onsdag kveld uvisst om det var en flaske som hadde eksplodert og skadd niåringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere