*Nettavisen* Nyheter.

Nielsen ble matchvinner

Vålerenga-spiss Håvard Nielsen avgjorde da U19-landslaget slo Sverige på La Manga.

09.02.12 20:12

G19-landslaget åpnet La Manga-turnering med å slå Sverige 1-0. Håvard Nielsen ble matchvinner med sin scoring i det 73.minutt.

- Det var en jevn kamp, der jeg synes vi vant fortjent. Spesielt 1.omgang var god, da fikk vi det offensive mønsteret til å sitte, oppsummerer assistenttrener Trond Nordsteien til fotball.no.

Norge var det beste laget før pause, mens svenskene tok over etter hvilen og presset Norge bakover. Istedet avgjorde de norske guttene på en overgang, et angrep som ble avsluttet av at Håvard Nielsen satte ballen i nettet, melder NFF.

- Med litt mer nøyaktighet i 1.omgang, så kunne vi ledet ved pause. 2.omgang er jeg ikke så fornøyd med, selv om det var solid defensivt gjennom hele kampen, sier Nordsteien.

- Jeg synes spesielt Kevin Dure var bra, han var høvdingen i backfireren med pondus og duellkraft. Jeg vil også trekke frem Håvard Nielsen, som har matchvinneregenskaper som hjalp oss til seier i dag, fortsetter han.

Nielsens lagkamerat, Chuma Anene, er også i troppen, men var ubenyttet reserve mot Sverige. Neste kamp for Norge er lørdag 11. februar kl. 14.00 mot Ungarn.

Norge - Sverige 1-0 (0-0)
U19-landskamp, La Manga, 250 tilskuere

Mål: 1-0 Håvard Nielsen (73.min)

Norge (4-4-1-1): Kristian Bjerke - Magnar Ødegård, Kevin Dure, Kim Skogsrud, Karanveer Grewal (Fredrik Heggeland 73.min) - Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø, Etzaz Hussain, Gustav Wikheim - Daniel Berntsen (Elbasan Rashani 73.min) - Håvard Nielsen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag