Nielsen og Norge vant

Norges G18-landslag slo Danmark 1-0 tirsdag kveld. Vålerengas Håvard Nielsen startet kampen og spilte 73 minutter.

- Vi er fornøyd med å slå Danmark. Det var en tett og jevn kamp, og vi møtte et sterkt dansk lag. Men vi har hatt en god evne til å avgjøre jevne kamper, sier G18-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

- Vi hadde et solid forsvarsspill, både individuelt og kollektivt, i tillegg til at Eirik Johansen sto en meget god kamp i mål. Jeg synes også det var mye bra fremover, men vi har litt å gå på i pasningsspillet og i bevegelsene våre, fortsetter han.

- Kampen i dag var en veldig bra økt for oss og fantastisk matching for våre gutter.

Torsdag venter en ny kamp mot Danmark.

- Vi kommer til å prøve ut flere spillere i den kampen. Vi har en fin, jevn tropp og ønsker å kartlegge mest mulig frem mot kvaliken. Målet med denne samlingen er å kartlegge, forberede oss og utvikle spillet.

Danmark - Norge 0-1 (0-1)
Egsfield Ground, Horne – 758 tilskuere

Dommer: Ole Kronlykke, Danmark

Gule kort: Fredrik Gulbrandsen, Norge. Mourad El Bariaki og Mark Gundelach, Danmark

Mål: 0-1 Mushaga Bakenga (10.min).

Norge (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Magnar Ødegaard, Hugues Wembangomo, Eivind Daniel Røed, Alexander Hassum (Ørjan Hopen 53.min) - Kristoffer Lie Løkberg, Thomas Drage (Kevin Dure 90.min), Ruben Gabrielsen - Fredrik Gulbrandsen (Simen Rafn 67.min), Mushaga Bakenga (Ole Marius Aasen 79.min), Håvard Nielsen (Erik Benjaminsen 73.min).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.