Nielsen på benken da Norge tapte

Foto: Digitalsport (Anders Hoven , Digitalsport)

Håvard Nielsen startet kampen da Norges G18-landslag slo Danmark 1-0 tirsdag. I returkampen torsdag kveld tapte Norge 0-2 med Nielsen på benken hele kampen.

- Det var ganske jevnt i førsteomgang. Vi var stramme og gode defensivt, og skapte også litt fremover. Men de første tjue minuttene etter pause var vi på hæla, og Danmark avgjorde med to scoringer, sier G18-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

- De siste 25 minuttene av kampen var vi best, og totalt ble det 5-5 i målsjanser. Vi kan oppsummere kampen med at vi hadde en god, en dårlig og en middels periode. Det var en ujevn prestasjon.

Landslagstrener Flovik er fornøyd med utbyttet av de to kampene mot Danrmark.

- Det har vært veldig god matching for oss og vi har fått mange svar. Alle har fått prøve seg og vi har hatt bra nytte av kampene. Nå skal vi møte Polen i dobbeltkamp om bare noen uker, før det er kvalik senere i høst. Den har vi fått en god inngang til nå.

Danmark - Norge 2-0 (0-0)
Slagelse stadion, Danmark

Tilskuere: 812

Dommer: Thomas Vejlgaard, Danmark

Gule kort: Alexander Scholz, Tobias Skovsgaard og Mourad El Bariaki, Danmark

Mål: 1-0 Alexander Nissen Green (48.min), 2-0 Mads Dittmer Hvilsom (67.min)

Norge (4-3-3): Eirik Holmen Johansen (Johnny Kristiansen 46.min) - Hugues Wembangomo (Magnar Ødegaard 78.min), Eivind Daniel Røed, Kevin Dure, Alexander Hassum (Thomas Drage 24.min) - Ole Marius Aasen (Sverre Martin Torp 58.min), Erik Benjaminsen, Kristoffer Lie Løkberg - Fredrik Gulbrandsen (Simen Rafn 30.min), Mushaga Bakenga (Ruben Gabrielsen 61.min), Ørjan Hopen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.