RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nielsen scoret i norsk målfest

Sist oppdatert:

Vålerengas Håvard Nielsen spilte hele kampens og scoret kampen andre mål da Norge slo Liechtenstein 5-0 i EM-kvalifiseringen torsdag.

- Det var en grei seier og vi var godt skjerpet hele veien. Spesielt førsteomgang synes jeg var bra. Da hadde vi bra rytme i angrepsspillet. I andreomgang var det litt mer urytmisk, men alt i alt en godkjent prestasjon, sier G18-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

Det var midstopper Gustav Valsvik som åpnet scoringsballet da han satte inn 1-0 etter drøye tjue minutter. Håvard Nielsen doblet ledelsen like etter da han satte et Fredrik Gulbrandsen-innlegg i mål etter flott kombinasjonsspill i forkant. Mushaga Bakenga scoret de tre siste målene.

- Vi viste frem mye bra offensivt. Pasningsspillet og bevegelsene var bra, i tillegg til at vi hadde bedre balanse defensivt. Vi er fornøyd med fremgangen, men burde scoret flere mål. Vi skapte et tjuetalls målsjanser, sier Flovik.

- Det ble en kamp litt som forventet. Vi møtte et svakt Liechtenstein-lag, men de jobbet godt. Vi fikk trent på offensiv rytme og spill, og er i gang med en seier.

Norge møter Skottland i den siste kampen søndag, en kamp som må vinnes for å gå videre til mellomspillet.

- Fremgangen vi viste i dag skal vi bruke for alt det er verdt mot Skottland. Skottene er gode, men vi er optimistiske og positive og har troen på seier, avslutter Flovik.

Liechtenstein - Norge 0-5 (0-3)
Rakvere, Estland

Dommer: Hüseyin Göcek, Tyrkia

Gule kort: Fredrik Gulbrandsen og Ørjan Hopen, Norge. Phillipp Ospelt og Lorenzo Lo Russo, Liechtenstein

Mål: 0-1 Gustav Valsvik (21.min), 0-2 Håvard Nielsen (28.min), 0-3 Mushaga Bakenga (42.min), 0-4 Mushaga Bakenga (61.min), 0-5 Mushaga Bakenga (66.min)

Norge (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Magnar Ødegaard, Eivind Daniel Røed, Gustav Valsvik, Alexander Hassum - Ruben Gabrielsen, Etzaz Hussain, Valon Berisha (Fredrik Midstjø 46.min) - Fredrik Gulbrandsen (Ørjan Hopen 59.min), Mushaga Bakenga (Krister Wemberg 67.min), Håvard Nielsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere