RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nina (22) ble skutt i ansiktet på trilletur

Nina Valmo Normann ble beskutt da hun var ute på trilletur med datteren Ragnhild (1) søndag ettermiddag.
Nina Valmo Normann ble beskutt da hun var ute på trilletur med datteren Ragnhild (1) søndag ettermiddag. Foto: Mads René Trellevik (Avisa Nordland)
Sist oppdatert:

(Avisa Nordland) Nina Valmo Normann (22) og datteren Ragnhild (1) ble beskutt med softgun da de skulle på kiosken.

Hun bor i studentboligene i Øvre Hammerlia i Bodø og var på trilletur med datteren i barnevogn da hun ble truffet i ansiktet av en softgun-kule søndag ettermiddag.

- Jeg kjente at det var noe som traff meg i ansiktet, og tenkte først «Herregud, nå har det begynt å hagle». Så gikk jeg to-tre meter til og hørte flere smell. Da skjønte jeg at det ikke var hagl, sier Valmo Normann til AN.

Så ingenting

Hun fikk ikke øye på hvem som skjøt, og gikk derfor videre.

- Det gikk jo greit med meg, men jeg var mer skeptisk da jeg skulle gå tilbake og prøvde å finne kulen. Jeg visste jo ikke om de var der fremdeles, beskriver hun.

Småbarnsmoren forteller at hendelsen fant sted mellom hovedbygget på Universitetet i Nordland og storkantinen.

- Jeg skjønner at folk ser på det som en leke, men treffer du rett, så kan du gjøre skikkelig stor skade. I og med at jeg hadde med datteren min, så er det veldig ekkelt.

Nina Valmo Normann (22) ble beskutt da hun var ute på trilletur med datteren Ragnhild (1) søndag ettermiddag på Mørkved. Politiet etterlyser tips fra publikum.


Uansvarlig

Når AN møter barnevernsstudenten søndag kveld, er hun rolig og uten skader, men irritert.

- Hva tenker du om det som har skjedd?

- Jeg tenker at, hvis det er unger, så er det okay, men ikke greit. De visste kanskje ikke hvilken skade det kan føre til og tenkte kanskje at det var kult. Hvis det er noen eldre, så tenker jeg at det må være noe galt med dem, for å si det fint, sier hun.

Da hun kom tilbake fra trilleturen ringte hun til foreldrene, som oppfordret henne til å ta kontakt med politiet. Det gjorde hun, og politiet er klinkende klar.

- Vi ser alvorlig på dette og det kan få straffereaksjon hvis gjerningspersonen blir funnet, sier operasjonsleder Tom Ove Hammer til AN.

Han forteller at de er avhengig av tips i saken og at politiet foreløpig ikke har noe å gå etter. Hammer oppfordrer personer som kan ha sett noe, til å ta kontakt med Salten-politiet.

Glad det gikk bra

Med datteren trygt til sengs, er Nina glad for at det ikke det hele gikk bra.

- Jeg vet jo ikke om de skjøt på meg med vilje, men jeg gikk jo med barnevogn. Ragnhild kunne jo blitt truffet i øynene, fastslår Valmo Normann.

Hun fikk ingen skader, men ble litt satt ut av det hele.

- Det var jo vondt, men jeg tenkte egentlig ikke at jeg skulle ringe politiet. Jeg ble ikke fysisk skadet, men jeg tenkte jo selvfølgelig at det var litt skummelt, forteller Valmo Normann.

Les flere saker fra Avisa Nordland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere