Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nina Jensen langer ut mot søster Siv

WWF-leder Nina Jensen (til venstre) retter kraftig skyts mot Norges miljøinnsats mens klimaforhandlingene nå innledes i Paris.
WWF-leder Nina Jensen (til venstre) retter kraftig skyts mot Norges miljøinnsats mens klimaforhandlingene nå innledes i Paris. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
WWF-leder Nina Jensen retter kraftig skyts mot regjeringens miljøinnsats mens klimaforhandlingene nå innledes i Paris.

WWF-leder Nina Jensen retter kraftig skyts mot Norges miljøinnsats mens klimaforhandlingene nå innledes i Paris.

Under klimamætet i Paris har over 170 land levert inn mål for hvor mye de skal kutteiklimagassutslipp. Men det er ikke nok . For å nå det politisk vedtatte målet om å stoppe oppvarmingen på to grader, trengs kraftigere lut, skriver Dagbladet mandag.

Generalsekretær Nina Jensen (søster til finansminsiter Siv Jensen) i World Wide Fund for Nature (WWF) er særlig skuffet over Norge. Hun mener hverken statsminister Erna Solberg eller finansminsiter Siv Jensen forstår alvoret.

- Bare denne uka har statsministeren uttalt at hun er usikker på om vi kommer til å nå togradersmålet. Man kan være enig i at det blir vanskelig , men det å gå ut i forkant av klimatoppmøtet og si at det ikke går,istedet for å si at «nå skal vi brette opp ermene og få det til», tenker jeg er en fallitterklæring, sier Jensen til Dagbladet.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!