- Denne sommeren blir den viktigste sommeren i hele mitt liv. Det er sommeren da vi skal vinne kampen mot hjernekreften, skriver Nina Jensen på Facebook.

Jensen er tidligere generalsekretær i miljøorganisasjonen WWF, og leder i dag Kjell Inge Røkkes selskap Rosellinis Four-10, som bygger verdens største forsknings- og ekspedisjonsskip REV (Research Expedition Vessel).

Nå forteller hun om hjernekreften til kjæresten og samboeren Nicolai. De to fikk barn sammen i 2017.

Hun forteller at kjæresten har fått tilbakefall, at hjernesvulsten vokser raskt, og at samboeren Nicolai er i dårlig form, mangler ord, og har ingen motorikk på høyre side.

- Dessverre sitter svulsten slik til at den ikke kan opereres ut, så nå tester vi ut alle former for eksperimentell behandling inkludert immunterapi. Nicolai er ufattelig tøff, klager aldri og kjemper som en helt! Er så imponert og stolt over kjæresten min, skriver hun.

Jensen skriver at hun har stor tro på at de skal vinne kampen mot hjernekreften.

- Det er mange familier og enkeltpersoner som står i lignende kamper og jeg sender dere en million varme tanker. Jeg kan med hånden på hjertet skrive under på at det er et sant helvete og utrolig tøft å stå i. Hjertet mitt er knust i tusen biter og det gjør så utrolig vondt. Men vi gir oss ALDRI, skriver hun.

Hun bruker også innlegget til å minne alle som nå er på ferie til å stresse ned, nyte livet, ikke krangle over småting, logg av telefonen og logg på livet.