RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ninjakriger truet Victoria

Sist oppdatert:
Kronprinsessen er blitt truet av en dansk ninjakriger.

(SIDE2): Ikledt svarte ninjaklær med en svart beduinlignende klede rundt hode og en kamphund ved sin side kom den 44 år gamle mannen til redaksjonen i den svenske avisen Ölandsbladet. Han skal ha blitt svært sint fordi avisen hadde et oppslag om en svenske kronprinsessen.

«Ikke skriv om Victoria, jeg liker ikke Victoria» skal mannen ha ropt mens han rev i stykker avisen, skriver Expressen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tatt av politiet
44-åringen er en kjenning av politiet og blir nå overvåket da de frykter at han kan true igjen i forbindelse med kronprinsessens 31 årsdag førstkommende mandag.

Mannen skal ha virket sinnsforvirret og oppført seg truende i redaksjonen som hadde en artikkel om Victoria på førstesiden i avisen onsdag. Den såkalte ninjakrigeren rev i stykker avisen mens han ropte og skrek.

Ingen fare
Tre politipatruljer kom raskt til avisen og fikk han bort fra stedet. Men politiet bedyrer at mannen ikke er til noen fare for verken seg selv eller andre. Mannen, som er dansk statsborger, ble avhørt og sluppet fri igjen.

Dette er tredje gangen den svenske kronprinsessen blir trakassert av en psykisk syk mann. Om ninjamannen står bak de tidligere angrepene, vil verken politiet bekrefte eller avkrefte til den svenske avisen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere