RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nintendo 3DS i oktober?

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Britiske spillkilder hevder å vite når neste generasjon DS kommer ut.

Det er ikke lenge siden Nintendo proklamerte at 3DS er deres neste generasjon bærbare konsoll, blant annet med støtte for spill i 3D uten de klassiske brillene.

Spekulasjonene gikk på at konsollen ville komme i 2011, men nå går det rykter om at 3DS kommer på markedet allerede i oktober 2010.

Det er blant annet enn høytstående utgiverkilde som bekrefter dette overfor spillsiden CVG.

- Det er overraskende, vi forventet at konsollen ville komme mye nærmere jul. Men det gir Nintendo muligheten å få et tidlig innpass i julehandelen, sier kilden.

Og han fortsetter:

- Du gir ikke ut et slikt produkt så lenge før jul om du ikke har troen på det, og om du ikke skal bruke mye penger på det. Vi har fått forsikringer om at Nintendo skal gi konsollen en skikkelig start i fjerde kvartal.

Mer fra Gamer.no:

Vi vet ikke så mye om hvilke unike 3D-spill som kommer ved slipp, men det har vært rapporter om at «Professor Layton»-utvikler Level 5 er i gang med noe spennende til konsollen.

Du kan være sikker på at Nintendo kommer med mer informasjon under sommerens E3. Foreløpig sier Nintendo selv at dette bare er rykter og spekulasjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere