RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nintendo har fått nettleser

Sist oppdatert:
Nå kan du surfe på internett med Nintendo DS.

(Spillmagasinet): Programvare-selskapet Opera lanserer nettleseren til Nintendo DS og Nintendo DS Lite over hele europe fredag 6. oktober.

Alt om:Nintendo DS.

Nettleseren kommer på en minnebrikke, akkurat som spillene til den håndholdte konsollen, og kan ikke installeres en gang for alle på maskinen.

Programmet styres nesten utelukkende med skrivestiften. Den brukes til å klikke på lenker, navigere deg rundt på sidene og fylle inn nettadresser og annen informasjon.

For å skrive må du benytte nettleserens virtuelle tastatur. Du kan enten bruke det som et vanlig tastatur og trykke på en og en bokstav, eller du kan skrive inn adressen og la håndskriftgjenkjenningssystemet gjøre resten.

Opera for DS bruker begge skjermene når den skal vise frem nettsidene. Den ene skjermen gir deg en oversikt over hele siden og lar deg velge hvilket område som skal forstørres på den andre.

Som seg hør og bør kan du lagre bokmerker, og nettleseren kommer med ulike filtre så for eksempel foreldre kan regulere hva slags innhold som er og ikke er lov.

Prisen på nettleseren er 40 euro (rundt 320 kroner). Sjekk din lokale Nintendo-forhandler for eksakt norsk pris, men særlig mer enn 399,- bør du ikke betale.

Spillmagasinet på WAP: Send SPILL til 1984 (1,-).

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere