RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nintendo snakker om Revolution

Sist oppdatert:
Vi har mye å glede oss til med Nintendo Revolution, skal vi tro den amerikanske Nintendo-sjefen.

(Spillmagasinet): Det amerikanske magasinet Electronic Gaming Monthly har intervjuet sjefen i Nintendo i USA, Reggie Fils-Aime, om spillselskapets nye spillkonsoll med kodenavn Revolution.

Guide:Alt om Revolution.
Avsløres: Revolution avsløres 9. mai.

Fils-Aime sier ikke mye, men påstår at gamere har mye å se frem til og at vi kan glede oss til minst tre runder med nye avsløringer rundt konsollen før den lanseres.

- I mai vil vi røpe mye mer. Etter det kommer vi til å avsløre enda litt og rett før vi lanserer vil vi slippe enda mer informasjon. Jeg snakker om mer enn kontrolleren, den virtuelle konsollen, alle de forskjellige elementene vi vil dele med oss frem til lansering, sier Fils-Aime ifølge Eurogamer.

Mulige EyeToy-funksjoner

Fils-Aime får også spørsmål om maskinen vil støtte EyeToy-liknende funksjonalitet, og sier at det langt fra utenkelig.

- Vårt standpunkt er: Hvordan presser vi spillopplevelsen og samspillet mellom gameren og spillet videre? Slikt sett er kamera, mikrofon, stemmeaktivisering, alt slikt, sannsynlige funksjoner.

Enkel onlinetjeneste

Nintendo-sjefen forteller at Revolutions onlinefunksjon mest sannsynlig vil fungere på samme måte som Nintendo DS' Wi-Fi-tilkobling.

Nintendo ønsker å skape et miljø som baserer seg mer på vennelister og direkte kommunikasjon mellom maskiner (peer-to-peer) i motsetning til «jeg vil utfordre alle mulige mennesker i dette ene spillet».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere