*Nettavisen* Nyheter.

Nittedal-drapet: Innrømmer drap på familiefar

VED BOLIG: Politiet gjør undersøkelser i et boligområde i nærheten av der en mann i 30-årene ble funnet død i en bil på Rotnes i Nittedal. En mann er pågrepet og siktet i saken.

VED BOLIG: Politiet gjør undersøkelser i et boligområde i nærheten av der en mann i 30-årene ble funnet død i en bil på Rotnes i Nittedal. En mann er pågrepet og siktet i saken. Foto: Ole Berg-rusten (NTB scanpix)

Den drapssiktede mannen i 40-årene innrømmer å ha tatt livet av trebarnsfaren.

04.06.20 13:56

Det melder RB.

– Han erkjenner å ha tatt livet av avdøde. Min klient er dypt fortvilet over å ha tatt livet av en annen person og er veldig lei seg for tapet han har påført avdødes familie, sier siktedes forsvarer, Cato Johannessen.

I bil

Den 34 år gamle mannen som ble funnet død i Nittedal forrige uke, døde av stikkskader, viser den foreløpige obduksjonsrapporten.

Det var familiefaren Kristian Løvlie som ble funnet drept i Nittedal forrige uke. Han etterlater seg samboer og tre barn. Navnet offentliggjøres i samråd med familien, opplyser bistandsadvokat Odd Grøn til VG.

Avdøde ble funnet død i en bil utenfor Maxbo i Nittedal klokka 5.30 torsdag morgen. Han ble meldt savnet onsdag kveld.

Les også: Drapssiktet mann i Nittedal varetektsfengslet i fire uker

Leide hos den drepte

En mann i 40-årene ble mandag varetektsfengslet i fire uker for drapet. Bilen er eid av den siktede mannen, som først ble avhørt som vitne.

Ingen av de to er såkalte kjenninger av politiet. Ifølge politiadvokaten er avdøde ikke kjent for politiet i det hele tatt fra før.

Fra før er det kjent at avdøde har hatt en eierandel i en bedrift som eier boligen som den siktede leier. Det er ikke kjent om det var en konflikt rundt leieforholdet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag