RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NM-kamp på Valle

Vålerenga Damer A spiller cupkamp på onsdag.

Mens herrene møter Oppsal på torsdag, spiller VIF-damene mot Avaldsnes allerede onsdag kl. 19 på Valle.

Damene møter Avaldsnes i cupens 2. runde. Gjestene spiller i divisjonen under Vålerengas damelag, men slo 1. divisjonslaget Haugar 7-3 i cupens første runde. Da scoret landslagsspiss Cecilie Pedersen fire mål.

- Vi forventer tøff motstand til tross for at Avaldsnes spiller i 2.divisjon. Vi slet mot Haugar i serieåpningen, og det gjorde tydeligvis ikke Avaldsnes i NM-kampen mot Haugar. Vi må gjøre en god prestasjon for å avansere i cupen, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen.

Vålerenga er inne i en periode med tøft kampprogram. Allerede fredag er det seriekamp borte mot Fart.

- Vi prioriterer seriespill fremfor cup, og derfor vil en del nye spillere få muligheten til å vise seg frem på onsdag, sier Berg-Hansen.

Vålerenga har fått en god start på sesongen, og står med syv poeng etter tre kamper. Lørdag ble byrival Manglerud Star slått 3-0 på Valle.

- Det var en meget bra gjennomført kamp av oss, selv om MS også hadde sine sjanser. Vi er i ferd med å ta de stegene vi ønsker, uten at vi skal ta av, av den grunn. Det er fremdeles mye å jobbe med, men vi nærmer oss der vi skal være, sier Berg-Hansen.

Les også Klanens forhåndssak her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere