RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en kontrakt til Kværner

Sist oppdatert:
Kværner har blitt tildelt en kontrakt på leveranser av utstyr og ingeniørtjenester til byggingen av en cellulosefabrikk i Kina. Kontrakten kan bli utvidet
Verdien på kontrakten er 100 millioner euro, og føyer seg inn i en rekke av gode kontrakter Aker Kværner har blitt tildelt denne uken.

Les:
Ny kontrakt til Røkkes Kværner
Røkkes Aker Kværner får storkontrakt (Ny)

Kværner Pulping skal levere en komplett fiberlinje, basert på sitt COMPACT COOKINGTM-produkt, samt utstyr for vasking og bleking av papirmassen.

Anlegget skal ha en kapasiteten på 3000 tonn pr dag, som vil gjøre anlegget til den største fiberlinjen i verden. Konstruksjon, tilvirkning og prosjektledelse vil skje i Karlstad i Sverige.

Det opplyses også fra Aker Kværner at de samarbeider med kunden for å sluttføre planlegging og finansiering av en gjennvinningskjele med en kapasitet på 5000 tonn tørrsubstans pr dag. Den vil også bli den største i verden i sitt slag og Kvørner Power er tildelt kontrakten, som skal bekreftes senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere