RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nokia lar deg oppgradere

Sist oppdatert:
Tidligere har du måttet levere inn Nokia-telefoner til forhandler for å få ny programvare. Nå blir det en slutt på dette.

Både Sony Ericsson og Siemens har latt sine kunder få oppgradere programvaren selv gjennom å laste ned programvaren fra internett.

Nokia på sin side har hatt som krav at du må levere inn mobiltelefonen på et verksted, noe som gjør at du som regel må skille deg fra telefonen din i flere dager. Dette fører naturligvis til at mange vegrere seg for å skaffe seg en oppdatert telefon.

Men nå gir Nokia etter, og nå har selskapet lagt ut oppgraderingsprogramvare for en rekke Series 60-telefoner, melder Amobil.

I første omgang er det N70, N72, 6131, 6630, 6680, 6681 og 668, men det ventes at flere telefoner vil få muligheten etter hvert.

Oppgraderingen skal du kunne gjøre både ved et menyvalg i mobiltelefonen, men også ved å oppgradere telefonen med en datamaskin gjennom datakabelen.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere