RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nominert til sponsorpris

Sist oppdatert:
Vålerenga Fotball kan bli årets sponsorobjekt.

Sponsor- og eventforeningen har plukket ut de nominerte til å vinne SPOT-prisen 2011. Vålerenga er nominert i kategorien Årets Sponsorobjekt. Vålerenga er nominert sammen med Øyafestivalen, Nobels Fredssenter og Norges Skiforbund (langrenn).

- Priser gir oss ikke mer penger men det bekrefter at Vålerengas hele konsept er meget bra og at vi er et attraktivt sponsorobjekt. Vi er selvfølgelig glade og stolte over å være nominerte til denne prisen, sier kommersiell leder Søren Eriksen til vif-fotball.no.

- Siden NFF, Rosenborg og Vålerenga er de tre største sponsorobjektene innen idrett, hadde det vært bra både for Vålerenga og fotballen om vi vant denne prisen.

Lasse Gimnes, kommunikasjonsrådgiver i GimCom er juryleder i Spot 2011.

- En herlig variasjon av sponsorobjekter, men hvor høy kvalitet er fellesnevneren. Dette er sponsorobjekter med en klar profil – og som har mye å by på for sponsoren, sier Gimnes til kampanje.com.

Daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen er fornøyd med tingenes tilstand rundt en måned før selve prisseremonien.

- Nå har vi kvaliteten på de nominerte i havn. Da skal vi sørge for like høy kvalitet på arrangementet 3. februar, sier Mauroy.

Juryen består av: Juryleder Lasse Gimnes i GimCom AS, Rune Gutteberg Hansen i Statnett, Morten Schönfeldt i NIF, Siv Skard fra NHH, Øystein H. Johanssen i Fieldwork Production og Sofie Hofplass Comtet.

Utdelingen av SPOT-prisene for 2011 avholdes på utestedet Vulkan i Oslo 3. februar. Følgende priser vil bli utdelt: Årets Sponsorobjekt, Årets Sponsor, Årets Event, Årets Kampanje, og Årets Spot.

Samarbeidspartnere også nominert

Vålerengas samarbeidspartnere, Hafslund og Telenor, er også nominert til SPOT-priser. Begge er nominert i kategoriene Årets Sponsor og Årets Event. Hafslund er nominert for Barnas miljøfestival i Frognerparken, et arrangement som Vålerenga bidro til at ble en suksess. Telenor er nominert for sine "bruk hue"-eventer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere