Gå til sidens hovedinnhold

Nominert til sponsorpris

Vålerenga Fotball kan bli årets sponsorobjekt.

Sponsor- og eventforeningen har plukket ut de nominerte til å vinne SPOT-prisen 2011. Vålerenga er nominert i kategorien Årets Sponsorobjekt. Vålerenga er nominert sammen med Øyafestivalen, Nobels Fredssenter og Norges Skiforbund (langrenn).

- Priser gir oss ikke mer penger men det bekrefter at Vålerengas hele konsept er meget bra og at vi er et attraktivt sponsorobjekt. Vi er selvfølgelig glade og stolte over å være nominerte til denne prisen, sier kommersiell leder Søren Eriksen til vif-fotball.no.

- Siden NFF, Rosenborg og Vålerenga er de tre største sponsorobjektene innen idrett, hadde det vært bra både for Vålerenga og fotballen om vi vant denne prisen.

Lasse Gimnes, kommunikasjonsrådgiver i GimCom er juryleder i Spot 2011.

- En herlig variasjon av sponsorobjekter, men hvor høy kvalitet er fellesnevneren. Dette er sponsorobjekter med en klar profil – og som har mye å by på for sponsoren, sier Gimnes til kampanje.com.

Daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen er fornøyd med tingenes tilstand rundt en måned før selve prisseremonien.

- Nå har vi kvaliteten på de nominerte i havn. Da skal vi sørge for like høy kvalitet på arrangementet 3. februar, sier Mauroy.

Juryen består av: Juryleder Lasse Gimnes i GimCom AS, Rune Gutteberg Hansen i Statnett, Morten Schönfeldt i NIF, Siv Skard fra NHH, Øystein H. Johanssen i Fieldwork Production og Sofie Hofplass Comtet.

Utdelingen av SPOT-prisene for 2011 avholdes på utestedet Vulkan i Oslo 3. februar. Følgende priser vil bli utdelt: Årets Sponsorobjekt, Årets Sponsor, Årets Event, Årets Kampanje, og Årets Spot.

Samarbeidspartnere også nominert

Vålerengas samarbeidspartnere, Hafslund og Telenor, er også nominert til SPOT-priser. Begge er nominert i kategoriene Årets Sponsor og Årets Event. Hafslund er nominert for Barnas miljøfestival i Frognerparken, et arrangement som Vålerenga bidro til at ble en suksess. Telenor er nominert for sine "bruk hue"-eventer.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut