*Nettavisen* Nyheter.

Nomura anbefaler Axis-Shield etter lansering

Japans største meglerhus sin avdeling i London anbefaler kjøp av Axis-Shield. I dag lanserer adm. direktør i Axis, Svein Lien, ett nytt produkt

19.05.08 00:41

I en børsmelding fra Axis-Shield onsdag går det frem at de lanserer ett nytt point-of-care produkt ved den store legemessen i Dusseldorf.Det nye produktet, så går under navnet Afinion skal være ett diagnosesystem som konsumenter selv kan kjøpe med seg hjem.iMarkedet kunne skrive om lanseringen allerede mandag. Mer informasjon finner du her:


Axis-tester på vei til butikkene

Nå går meglerhuset Nomura Securities i London ut med en kjøpsanbefaling på aksjen. Det går frem av en rapport iMarkedet har tilgang til.Nomura er Japans største meglerhus, men har også en stor avdeling i London, som blant annet spesialiserer seg på mid-cap selskaper innen helse.I en morgenrapport skriver analytikeren at de mener lanseringen er godt nytt for Axis-Shield, som også er børsnotert i London.De skriver i rapporten at responsen fra messen i Dusseldoft vil bli den første indikasjonen på hvor godt nylanseringen vil bli tatt imot, og hvor stort marked produktet får i Nord-Europa – som i første omgang er hovedmarkedet.- Markedet for 'Point-of-Care' diagnose er på 4 milliarder dollar globalt og Afinion tilbyr noe av det raskeste automatiserte testene sammen med det største nedslagsfeltet. Allerede har lanseringen fått ordrer, skriver Nomuras analytiker.De skriver videre at Nomura fremdeles anbefaler kjøp av aksjen grunnet lav verdisetting, og at selskapet har levert stødig.Nomura opplyser i rapporten om at de er finansielle rådgivere til Axis-Shield.Oppsummering:

Meglerhus: Nomura Securities Ltd.


Selskap: Axis-Shield


Anbefaling: Kjøp Kursmål: Ikke oppgitt

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.