Noor besøkte venninnen i fengsel

Foto: (Foto: TV3)

Venninnen Madeleine (22) sitter kokaintiltalt i Bolivia.

14.07.09 10:08

(SIDE2): Paradise Hotel-kjendis Noor Kamil har besøkt sin kokaintiltalte bestevenninne Madelaine Rodriguez (22) i fengsel i Cochabamba i Bolivia.

– Madelaine er en av mine beste venninner. Det er vondt å tenkte på at hun er tiltalt i en så alvorlig narkotikasak, sier Noor til Se og Hør. De to har kjent hverandre i fire år, men ikke sett hverandre på over ett.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

22,5 kilo kokain
Rodriguez ble arrestert i Bolivia 19. mai i fjor, sammen med to andre norske jenter på 18 og 19 år. Siden da har de tre sittet i San Sebastian-fengselet, i påvente at saken skal komme opp. De er tiltalt for å ha forsøkt å smugle 22,5 kilo kokain ut av det søramerikanske landet.

Rodriguez og den medtiltale 18-åringen har tidligere stått fram og hevdet de er uskyldige.

Les her: - Jeg vil hjem!

Det var stor gjensynsglede da de to traff hverandre. Noor hadde blant annet med seg klær til venninnen, som har gått med det samme tøyet siden hun ble fengslet i fjor.

- Vennskapet styrket
Savnet etter den tre år gamle datteren, som bor hjemme i Norge hos mormor, er stort for Madelaine. Ifølge Noor er det likevel tanken på jentungen som holder Madelains mot oppe.

Les: 2-åring hjemme fra Bolivia

Etter 13 måneder i fengsel sier 22-åringen at påkjenningen har vært stor, spesielt siden rettssaken har vært utsatt flere ganger. Den er ventet å komme opp i arpil nesteår.

Paradise-Noor sier besøket har styrket vennskapet de to mellom.

– Vi fant i hvert fall ut at vennskapet vårt holder, og at det ble forsterket under dette besøket. Jeg gråter aldri, men må innrømme at jeg hadde tårer i øynene da jeg forlot fengselet. Jeg kommer garantert tilbake for å besøke Madelaine, sier Noor til Se og Hør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.