RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nora og Frikar gikk videre

Sist oppdatert:
Den 12 år gamle sangeren Nora Foss Al-Jabri og dansegruppa Frikar gikk videre i kveldens semifinale.

(SIDE2:) Nok en sanger er nå klar for finalen i «Norske Talenter». 12 år gamle Nora sang «Gabriellas sång», en sang hun valgte fordi den har store følelser i seg. Hun fikk tydeligvis fram følelsene hos TV-seerne som ga henne flest stemmer av alle, og Nora gikk dermed rett til finalen.

Usedvanlig talentfull
Dommerne var også imponert og Mia Gundersen dro nok en gang fram Noras beherskelse av bryst-og hodeklang som det mest slående med den unge sangeren.

- Det er ikke noe tvil om at du er usedvanlig talentfull til å synge, sa Thomas Giertsen men innrømte at han var overrasket over Noras låtvalg.

- Hvis du kommer til finalen synes jeg du burde velge en annen sang, men det overrasker meg ikke om du kommer dit, sa han.

- At en tolvåring klarer, med en sånn trygghet, en sånn selvsikkerhet, å gjøre det du gjør, er en bragd som er helt fantastisk, mente Jan Fredrik Karlsen.

Vanskelig valg
Den andre finaleplassen sto dermed mellom Yasmin Breistein som turner i gymnastikkhjul, og folkedansgruppa Frikar som viste fram sin oppdaterte versjon av halling.

Dommerne hadde tydeligvis vanskelig for å velge, men Jan Fredrik valgte til slutt å gi stemmen sin til Frikar som han beskrev som innovativ og moderne. Mia roste begge forestillingene, men ga sin stemme til Yasmin som hun mente var elegant og underholdende. Dermed var det opp til Thomas, som etter eget utsagn fulgte hjertet og stemte på Frikar.

I finalen foreløpig, er det dermed fire sangere representert ved Nora Foss Al-Jabri (12), Celina Hirstov (7), raptrioen Duolva Duottar og Madeleine Christensen (15). I tillegg er rockeringtalentet Vegard Dommersnes (8) og altså dansegruppa Frikar klare for finale.

Se Nora synge her:

232859

Se Frikar danse her:

232866

Se hele programmet på Sumo

Les mer om talentene hos TV 2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere