Gå til sidens hovedinnhold

Nora, Reidun og rockerne til MGP-finale

Ørland/Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Reidun Sæther tok den første finaleplassen i årets Melodi Grand Prix. Med seg til Oslo Spektrum får hun Nora Foss Al-Jabri og rockerne i The Carburetors.

Knapt 16 år gamle Nora Foss Al-Jabri, hun har bursdag neste søndag, fikk flest stemmer da årets første delfinale i Melodi Grand Prix ble holdt i en hangar på Ørland.

Stemmen som allerede har sikret henne en tredjeplass i Norske Talenter og en opptreden på Oprah Winfrey Show, varmet både publikum i salen og TV-publikum lørdag. Med låten «Somewhere beautiful» som hun selv beskriver som en trist melodi med en positiv tekst, sang hun seg til topps. Hun er dermed et steg nærmere å være Norges representant under vårens Eurosong i Aserbajdsjans hovedstad Baku.

Men det var ingen sykdom å spore da Sæther inntok scenen i Ørland, og også hun sang seg inn i hjertet hos mange nok til at det ble tredjeplass og finalebillett. Da programleder Marte Stokstad og Per Sundnes skulle røpe hvem som gikk videre, var Reidun Sæthers navn det første som ble ropt opp.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua