RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordea forlenger Vålerenga-avtale

Sist oppdatert:
Nordea og Vålerenga har forlenget nåværende avtale med ytterligere 3 år. Nordeas samarbeid med Vålerenga Fotball strekker seg helt tilbake til 70-tallet.

Vålerengas markedsdirektør Rune Hansen er meget fornøyd med den nye avtalen, ikke minst på grunn av det langsiktige perspektivet dette er satt inn i.

- Nordea har samarbeidet med Vålerenga Fotball siden 70- tallet. En treårig avtale gir oss økonomisk sikkerhet og arbeidsrom. Nå kan vi jobbe langsiktig med våre felles prosjekter innefor avtalens rammer. Vi er svært fornøyd med at de aller fleste av våre samarbeidspartnere ønsker avtaler over et lengre tidsperspektiv.

Salgs- og markedsansvarlig i Nordea i Oslo, Torbjørn Pettersen, forteller om langsiktig samarbeid med gjensidig nytte.

- Vi har hatt et langt og godt samarbeid med Vålerenga Fotball. Samarbeidet passer godt inn i vår sponsorstrategi. Vi samarbeider nå med færre klubber enn før, og ønsker større kontinuitet. Derfor har vi nå blitt enige med Vålerenga Fotball om en treårs-avtale.

- Vi opplever veldig god effekt av samarbeidet, både i forhold til profil og det rent forretningsmessige. Samtidig ønsker vi et sterkere fokus på bredde og ungdom. Der ser vi at Vålerenga er gode. Klubben har en sterk og god merkevare, som vi ønsker å assosiere oss med. Jeg antar at det også er gjensidig! Vålerenga jobber profesjonelt og godt, både sportslig og administrativt. Relasjonene til klubben og samarbeidspoolen er veldig gode, det synes vi det er riktig å opprettholde og videreføre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere