RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordea mer skeptisk til aksjemarkedet

Sist oppdatert:
Meglerhuset Nordea Securities mener at bedring i makrotall må til for å løftet aksjemarkedet videre. Meglerhuset gjør også endringer i sin aksjeportefølje denne uken
Nordea Securities skriver i sin ukesrapport at Oslo Børs fortsatt fremstår som attraktivt priset. Likevel mener meglerhuset at en bedring i makrotallene globalt må til for å løftet aksjemarkedet videre.

- Vi tror allikevel at dersom markedet skal stige betydelig på kort sikt må vi se antydninger til makroøkonomiske bedringer globalt. Det er det dessverre få tegn til så langt, og vi er i ferd med å legge bak oss nok en uke med svake makrotall fra USA som er ventet å lede an veksten, heter det i rapporten.

Det vil allikevel alltid være enkelte aksjer som vil være unntak
og som kan utvikle seg positivt kursmessig selv i svake markeder.

- Vi tar Ekornes ut av vår portefølje denne uken etter en sterk opptreden med avkastning på 7,4 prosent på de tre ukene aksjen har vært inne. Vi tar Prosafe inn i porteføljen, skriver Nordea.

Dette er Nordeas ukesportefølje:

*Amersham
*Storebrand
*Shibsted
*Norsk Hydro
*Prosafe

Nordea-porteføljen steg 3,5 prosent i forrige uken, mens Hovedindeksen steg 3,1 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere