RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordeas nye aksjeanbefalinger

Sist oppdatert:
Meglerhuset Nordea Securities er ute med en ny rapport med synet på det norske aksjemarkedet. Sjekk ut meglerhusets syn her
Nordea er ute med en ny rapport over sin anbefalte aksjeportefølje for neste uke. Til tross for at porteføljen falt med hele 8,1 prosent i forrige uke, velger Nordea å beholde samme aksjene i denne ukens portefølje. Hovedindeksen falt til sammenligning med 0,8 prosent i forrige uke.

Det var særlig skrellen for Tandberg-aksjen som førte til at Nordea-porteføljen gjorde det dårlig sist uke. (Sjekk porteføljen under)

For øvrig kommenterer Nordea en rekke aksjer i sitt ukesbrev til kundene. Blant annet skriver meglerhuset at det i Norske Skog-aksjen er frykt for lengre krig, noe som har stoppet oppgangen aksjekursen.

Nordea melder også at de har hatt et møte med ledelsen i Schibsted. Dette møtet var overbevisende og meglerhuset mener at Schibsteds trekk i Sveits er fornuftig.

Ellers påpeker Nordea at TeleComputing-aksjen er under press.
– Hvor er kontraktene, spør Nordea, og mener at forventninger til Telecomputing for 2003 er i fare.

Dette er Nordeas ukesportefølje:

* Amersham
* Tandberg
* Storebrand
* Telenor
* Norsk Hydro

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere