RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordiag får ny distributør

Biotek-selskapet Nordiag har fått ny drahjelp i det europeiske markedet.

Det børsnoterte biotek-selskapet Nordiag har i dag utnevnt hollandske Isogen Life Science som ny distributør for Nederland, Belgia, Luxemburg og Spania innen feltet infeksjonssykdommer.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

- Vi er veldig fornøyd med å signere opp en etablert aktør som Isogen Life Science som har en infrastruktur som dekker flere land. De har allerede kjøpt et "Bullet"-instrument og viser med dette et klart engasjement og tro på våre produkter, sier Mårten Wigstøl, administrerende direktør i Nordiag i en kommentar.

I meldingen skriver Nordiag videre at selskapet har en strategi om å bruke det skandinaviske markedet som referansemarked for videre kommersialisering og geografisk ekspansjon.

- Isogen Life Science forventes å gi et betydelig bidrag i denne prosessen, med sitt nettverk, sin kompetanse og kunnskap om industrien, skrives det i børsmeldingen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere