RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NorDiag klar for notering

Sist oppdatert:
Bioteknologiselskapet NorDiag har nå fått på plass emisjonen og spredning, og dermed ligger veien åpen for gjennomføring av noteringen på Oslo Børs
NorDiag forventer nå å bli notert på Oslo den 14. desember, etter å ha fått på plass emisjonen på 75 millioner kroner. Emisjonen ble satt på kurs 10 kroner sist uke.

Emisjonen ble gjennomført av meglerhusene Pareto og Handelsbanken Capital Markets gjennom en bookbuildingprosess som ble avsluttet fredag.

Det var tegnet 8,3 millioner aksjer da boken ble lukket fredag av 150 tegnere. Emisjonen var på 7,5 millioner aksjer.

Emisjonen priser NorDiag til 235 millioner kroner etter konvertering av konvertibelt lån på 10 millioner kroner og registrering av emisjonen.

- Vi er svært fornøyde med den vellykkede emisjonen og den gode interessen vi har opplevd for selskapet. Dette vil gi oss et meget godt fundament for å etablere Genefec i Europa som den ledende gentesten for å avdekke tykktarmskreft på et tidlig stadium, sier adm. direktør Christian Horn i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere