RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordic VLSI endrer kontrakt

Sist oppdatert:
Nordic VLSI melder om at man har endret avtalen med en kunde, som kjøper rettigheter og betaler royalty. Det ble opprinnelig forespeilet store kjøp fra kunden
Nordic VLSI melder i dag om betingelsene i en kontrakt som ble annonsert for to år siden. Den 30. november 2001 meldte selskapet om en kontrakt med en leverandør av wireless LAN.

I dag meldes det at man i dag har inngått en ny kontrakt med kunden, der kunden kjøper ut rettighetene for 0,9 millioner dollar samt betaler en royalty til Nordic på 5 prosent for hver krets som blir solgt i tidsrommet januar 2004 til juli 2005. Denne nye kontrakten erstatter kontrakten fra november 2001.

I november 2001 het det fra Nordic VLSI at kontrakt var med et europeisk firma, men navnet er ikke offentliggjort.

Videre het det da at kontrakten omfatter lisensiering av høyhastighets datakonvertere, konstruksjon og komponentleveranser. Kontraktsrammen ble da oppgitt til 10,7 millioner kroner.

Den gang ble det opplyst at kunden forventer videre kjøp av komponenter for over 100 millioner kroner. Komponentene skulle da leveres i perioden 2003 til 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere