RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmann (42) arrestert for å ha befølt mindreårige jenter på bar

(Google)
Sist oppdatert:
Bistandsarbeider pågrepet og arrestert i forrige uke på Filippinene.

Den 42 år gamle mannen er bosatt på Filippinene og leder til daglig tre små hjelpeorganisasjoner som alle har barn som målgruppe.

Ifølge avisen Sun Star skal han angivelig ha befølt to jenter på 17 år i en bar. Episoden skal ha funnet sted i byen Cebu på Filippinene.

De fornærmede mindreårige jentene skal ha ringt politiet som kom til baren og arresterte mannen.

Hevder det er snakk om utpressing
Ifølge bistandsaktuelt, som har vært i kontakt med nordmannen, hevder han å være utsatt for pengeutpressing.

- Jeg har fire vitner på at ingenting galt skjedde. Vi bare snakket helt vanlig med noen damer ved nabobordet på et diskotek. Dette er kun et forsøk på å drive pengeutpressing, og anklagene om seksuell trakassering er helt latterlige, sier nordmannen.

En lokal tjenestemann på Filippinene bekrefter ifølge Sun Star at en nordmann ble pågrepet og innbrakt av politiet i forrige uke.

- Det er kommet to anmeldelser mot nordmannen og vi kommer til å ta ut tiltale, sier politimannen. Han ønsker ikke å gi flere detaljer om saken og kan ikke si når saken kommer opp for retten, men forklarer at nordmannen ble fremstilt for retten og betalte kausjon på 24 000 pesos, om lag 3 300 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere