*Nettavisen* Nyheter.

Nordmann fengslet etter vold i Aalborg

Aalborg (NTB-Ritzau): En 24 år gammel nordmann ble søndag varetektsfengslet i den danske byen Aalborg etter at han sparket en annen nordmann i hodet lørdag.

08.09.13 16:01

Den 49 år gamle skadde nordmannen måtte hasteopereres for hjerneblødning etter volden og var søndag fremdeles i koma etter voldshendelsen, ifølge politiet.

Det er uklart hva som utløste volden mellom de to nordmennene utenfor Radisson-hotellet i Aalborg lørdag ettermiddag, men 24-åringen skal ha vært tydelig beruset.

- Han sier han derfor ikke husker de nærmere omstendighetene. Det har han i hvert fall gitt uttrykk for, opplyser vaktsjef Mogens Hougesen hos Nordjyllands politi. Søndag ble den norske 24-åringen varetektsfengslet i to uker, siktet for grov vold.

Den skadde 49-åringen skal ha blitt sparket flere ganger i hodet. Han lå søndag ettermiddag fortsatt i koma, og Hougesen beskriver tilstanden hans som kritisk.

Politiet har sikret en overvåkingsvideo av det som skjedde, men det var søndag ikke kjent hva etterforskerne har sett av opptrinnet på dette opptaket. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.