RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmann fremstilles for varetekt i dansk hasjsak

Hjørring (NTB-Ritzau): En 45 år gammel nordmann ble onsdag utlevert til Danmark hvor han torsdag skal fremstilles for varetektsfengsling i en stor narkotikasak.

45-åringen ble i forrige uke pågrepet i Oslo-området sammen med en 38-åring. 38-åringen ble utlevert til Danmark, hvor han fredag i forrige uke ble varetektsfengslet i tre uker.

45-åringen som ble sendt til Danmark onsdag, skal torsdag fremstilles for varetektsfengsling, opplyser politikommissær Allan Overgaard ved Nord-Jyllands Politi.

Fire nordmenn er dermed pågrepet i saken. Fra før er en 27 år gammel mann og en 36-åring varetektsfengslet i Danmark. De fire er siktet for narkotikasmugling. 27-åringen har innrømmet besittelse og transport av et kvart tonn hasj. 36-åringen har også innrømmet besittelse og transport, men ikke av mer enn 45 kilo.

Dansk politi leter i tillegg etter en 28 år gammel mann som har vært etterlyst siden 11. januar.

Det var søndag 6. januar at dansk politi slo til i Aalbæk på Nord-Jylland etter å ha blitt tipset av norsk politi. En båt kom fra Norge og inn i havnen der to nordmenn ventet med 250 kilo hasj. Det oppsto skuddveksling da en politibetjent forsøkte å ta seg over i smuglerbåten. En 49 år gammel nordmann ble truffet og døde av skadene. En politibetjent ble såret. En nordmann ble også skadd. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere