RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FUNNET: Her ved dette hotellet i Danmark ble den 44 år gamle mannen funnet.
FUNNET: Her ved dette hotellet i Danmark ble den 44 år gamle mannen funnet. (Google)

Nordmann funnet i Danmark etter ni år

Sist oppdatert:
Mannen lette i søpla etter mat da en politimann plukket ham opp.

En rutinemessig politiutrykning på Jylland fredag ble alt annet enn rutine. Hotellet Trinity Hotel i Fredericia ringte inn til politiet og fortalte at en mann stjal matavfall fra søpla utenfor hotellet.

- Da vi tar mannens personalia viser det seg at han er etterlyst. Ikke for noe kriminelt, men fordi hans familie ikke har sett og hørt fra ham siden 2005. Den 44 år gamle mannen har bodd i en skog rett ved hotellet de siste fire ukene. Men hvor han har oppholdt seg de siste ni årene, det vet vi ikke, sier vaktsjef Henrik Dam ved Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

Den 44-år gamle mannen ble lørdag ettermiddag hjulpet om bord i en ferge som skulle til Norge. Senere lørdag ble han gjenforent med sin familien i Norge.

Politiet opplyser til Danmark C TV at mannen de en gang tidligere de siste ukene har pågrepet mannen i forbindelse med hærverk ved det samme hotellet. Da ønsket mannen ikke å reise tilbake til Norge. Det ville han denne gangen.

 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere