RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmenn mener øynene er mest sexy

Mens verdensborgere flest mener at rumpen er det mest sexy hos en person, synes nordmenn at øynene er mest attraktive. Se hvordan vi rangerer andre.

Kondomprodusenten Durex er ute med sin årlige undersøkelse. Her har de kartlagt sexvanene i 41 land ved å spørre hele 350.000 personer.

Annerledeslandet
Deltakerne i undersøkelsen ble bedt om å rangere hvilke egenskaper de mente var mest sexy. På verdensbasis ble rumpen regnet som mest sexy med 15 prosent av stemmene, etterfulgt av figur og bryster.

De norske deltakerne skilte seg ut fra gjennomsnittet. Hele 20 prosent mente at øynene var mest sexy, mens rumpen havnet på andreplass med 16 prosent av stemmene. På andre- og tredjeplass fulgte ansiktet og holdning.

Penger gir ikke sexappeal
I undersøkelsen var det tre egenskaper som ikke fikk noen stemmer fra de norske deltakerne. Penger, alder og hårfarge har ifølge de norske deltakerne ingenting å si for hvor sexy en person er.

Andre egenskaper som svært få nordmenn mener er utslagsgivende for en persons sexappeal er høyde, intelligens og beina.

Så om du er høy, mørk og har bra med penger på konto vil det ifølge undersøkelsen ikke øke din sexappeal. Men så var det helhetsinntrykket da¿

Her er nordmenns drømmekvinne
Angelina Jolie er ifølge nordmenn den mest sexy kvinnelige kjendisen i verden. Se hvem andre som regnes som sexy.

Les mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere