RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmenn på topp i gruppesex

(Thinkstock)
Sist oppdatert:
Mens norske kvinner gjerne tar saken med egne fingre.

(SIDE2): Norske kvinner er de ivrigste når det gjelder å onanere.

Det viser en fersk studie som tar for seg i hovedsak europeiske sexvaner. Studien er gjennomført i Brasil og 11 europeiske land på oppdrag fra datingtjenesten C-date.

Onanerer mest
Åtte av ti kvinner onanerer her hjemme, og er samtidig de som oftest benytter seg av sexleketøy på kontinentet. I tillegg kommer det fram at over halvparten av befolkningen har hatt sex med en fremmed, kun så vidt slått av svenskene.

- Man kan vel konkludere med at den norske seksualdriften lever i beste velgående, sier Martin Jensen i C-date.

Nettdating
Funnene viser også at det var en stor økning i antall nordmenn som søkte etter flyktige eventyr på internett i året som gikk.

- Vi ser en økende tendens til at ikke alle nødvendigvis er ute etter å treffe sitt livs kjærlighet lenger, men heller ønsker en flyktig og uforpliktende flørt, sier Martin Jensen i C-date i en pressemelding.

Kvinner er de mest aktive på nettdatingfronten, mens det er mannfolka som opplyser at de er ute etter et tilfeldig møte når de benytter seg av nettjenester.

Gruppesex
Den vanligste sexfantasien i Norge oppgis å være å ha sex med mer enn én person samtidig, slik det også er i resten av Europa. Her hjemme blir også fantasien til virkelighet. Nesten 25 prosent av de spurte i undersøkelsen sier de har hatt sex med mer enn én person av gangen, tett etterfulgt av Sveits og Sverige.

- Man er tydeligvis ikke avhengig av tropevarme for å oppleve hete netter. At tre land som kanskje er best kjent for sitt vinterlige og kalde klima er så aktive på gruppesex fronten kan vel muligens være en indikasjon på at folk finner sammen for å holde varmen, sier Jensen.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere