RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordnet lanserer nye derivater

Sist oppdatert:
Nordnet Norge gir nå sine norske kunder mulighet til netthandel på svenske OMX-derivater
Nordnet tilbyr fra og med 20. mars sine kunder mulighet til å handle med OMX-terminer, som er basert på OMX-indeksen på Stokholmsbørsen.

Nordnet Norges kunder gis nå adgang til et av de mest likvide produktene på det svenske markedet, og med lanseringen av OMX-terminer er Nordnet den første i Norge som tilbyr online handel i dette instrumentet, ifølge en pressemelding.

- Med lansering av OMX-terminer er vi igjen først ute med ett nytt derivatprodukter som gjøres tilgjengelig på det norske markedet. Dette instrumentet har lenge vært etterspurt av våre kunder, sier Lars Thorstensen, salgs- og markedssjef i Nordnet Norge.

Omtrent 10 000 av Nordnets 62 000 aktive kunder i Norge, Sverige og Danmark handler med opsjoner og terminer via Internett. Med en markedsandel i 2002 på 10,34% for OMX-indeksopsjoner og 1,28% for OMX-terminer er Nordnet et av de største meglerhusene på derivathandel via Stockholmsbørsen. Nordnet Norges kunder er svært aktive med opsjonshandel på det norske og svenske markedet, men har hittil ikke kunnet handle med OMX-terminer, ifølge pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere