RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nore ut av sjefstolen i PanFish(ny)

Sist oppdatert:
Viseadm. direktør Ola Holen i Pan Fish er i dag konstituert som nye adm direktør i oppdrettsselskapet. Pan-sjefen Arne Nore trekker seg umiddelbart fra alle verv i konsernet
Det går frem av en melding fra selskapet rett før børsslutt onsdag.

- Dette er en interimsløsning. Styret vil vurdere selskapets retning og struktur videre, sier nyvalgt styreformann Gabriel Smith i Pan Fish til iMarkedet i ettermiddag.

Smith vil ikke kommentere om Holen er aktuell som en permanent adm. direktør i Pan Fish. Den siste tiden har det imidlertid blitt spekulert i flere tunge navn, som skal være på vei inn i Pan Fish.

Det har vært klart at at den nå avgåtte adm. direktør Arne Nore har vært på vei ut av sjefsstolen siden bankene tok kontroll med selskapet i fjor høst. Han trer nå ut av alle verv i Pan Fish-systemet med umiddelbar virkning.

Fredag i forrige uke ble refinansieringsprosessen avsluttet ved at den ekstraordinære generalforsamling godkjente bankenes løsning. DnB og Nordea har som følge av gjeldskonvertering full kontroll med oppdrettsselskapet.

Det ble også valgt nytt styre i Pan Fish sist fredag, blant annet Gabriel Smith som nå bekler styreformannsvervet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere