RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Noreco signerer lånefasilitet

Sist oppdatert:
Oljeselskapet Noreco har fått på plass er større lånefasilitet og sikrer seg samtidig mot oljeprisfall.

Norwegian Energy Company ASA, Noreco, har nå inngått en ny låneavtale som øker selskapets reservebaserte lånefasilitet til 325 millioner dollar.

NA24 - din næringslivsavis

Som del av låneavtalen har Noreco utvidet sitt oljeprissikringsprogram gjennom salgsopsjoner på 75 dollar per fat fra andre kvartal 2009 til og med første kvartal 2011.

- For en måned siden annonserte vi at vi hadde inngått et term sheet for å øke vår eksisterende reservebaserte lånefasilitet og refinansiere vårt dyreste obligasjonslån. Partene har nå signert den endelige avtalen, sier adm. direktør Scott Kerr i Noreco.

Det er en internasjonal gruppe banker ledet av BNP Parisbas som står bak det nye lånet. Den nye avtalen øker lånebeløpet fra 155 millioner dollar til 325 millioner dollar, og kan økes ytterligere til 350 millioner dollar.

Rentekupongen for den nye fasiliteten er flytende, for tiden rundt 5 prosent. Avtalen løper til 31. desember 2013, noe som er en utvidelse på ett år i forhold til den eksisterende avtalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere