RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NorGani ansetter toppsjef

Sist oppdatert:
Kjell Sagstad kommer fra stillingen som investeringsdirektør i Vital Eiendom for å bli sjef for den nye hotelleiendomskjempen NorGani. Les mer her
Forrige uke kunne Enskilda presentere NorGani, et selskap som blant annet hotellkonge Petter Stordalen har solgt flere av sine hoteller til, og som vil børsnoteres.

Nå melder selskapet at de har kapret Kjell Sagstad som ny administrerende direktør. Sagstad kommer fra stillingen som investeringsdirektør i Vital Eiendom, samt at han har nesten 20 års erfaring med kjøp, salg og forvaltning av blant annet eiendommer i hotellsegmentet.

- Kjell Sagstad er ansatt for å lede den videre oppbyggingen og utviklingen av selskapet og for å styrke NorGani Hotels markedsposisjon ytterligere. Med ansettelsen av Kjell Sagstad har vi sikret oss en av Norges mest erfarne og kompetente innen eiendom som administrerende direktør. Ansettelsen betyr at vi har fått på plass nok en viktig del i fundamentet for Nordens ledende hotelleiendomselskap, sier styreleder Jan Petter Storetvedt i NorGani Hotels.

NorGani Hotels vil i tillegg til Sagstad ha en liten, kompetent administrasjon bestående av 4-7 personer, som skal ha ansvar for forvaltningen av porteføljen. Sagstad vil tiltre stillingen som adm.dir. i NorGani Hotels ASA snarest mulig, senest 1. oktober 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere