Gå til sidens hovedinnhold

«Norge er et egoistisk land som behandler de fattigste som dyr»

Svensk spaltist med knallhard kritikk av norsk politikk og egoisme.

Aftonbladets faste spaltist og sjef for sosiale medier, Ehsan Fadakar, sparer ikke på kruttet når han slipper seg løs og skriver en personlig betraktning om Norge.

Særlig Fremskrittspartiet får så hatten passer.

«För bara några veckor sen släppte Moderaternas systerparti Höyre in massmördarens favorit­gäng i regeringsställning. FrP använder sig gärna av Breivikretorik som låter hemskt likt SD eller om det är tvärtom alltihopa. Norge måste stoppa ”smyg­islamiseringen”. Islam jämförs med nazismen», skriver Fadakar i den svenske storavisen Aftonbladet.

Han skriver at Siv Jensen gikk til valg ved å rette et spark mot romfolket.

«De skal ut. Inn på bussen. Ut av landet. Dumpes. Rikeste landet i verden behandler det fattigste folket i Europa som dyr».

Han har heller ikke mye positivt å si om samholdsfølelsen i Norge. Den beskriver han som gjennområtten.

«Det er som om Anders Behring Breivik aldri har skjedd», skriver Fadakar.

Hva har nordmenn bidratt med i verden? spør han videre i kronikken. Er det det bortskjemte ungdommer som ikke vil jobbe? svarer han.

Han sier at Norge baserer seg på utenlandsk arbeidskraft for å få samfunnshjulene til å gå rundt.

Ifølge Fadakar må noen lage maten og vaske tallerknene på norske restauranter og kafeer. Men de som gjør det bør ifølge ham selv helst være blonde, blåøyde og snakke svensk. Det blir et passe stort kultursjokk for Ola Nordmann.

Den eneste nordmannen - og norske - som får godkjent er Åsne Seierstad, som ifølge Fadakar korrekt summerer den norske folkesjelen.

«Den handler om at mange vil ha mer. Og at vi ikke vil dele med noen andre».

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken