*Nettavisen* Nyheter.

Norges beste interiørblogg

KLASSISK INTERIØR: I bloggen Anettes Hus kan du hente inspirasjon til husbygging, interiør og pynting. Foto: Anettes Hus

Anette ville føre dagbok over husbyggingen, nå har hun over 1000 lesere hver dag.

Da Anette og familien skulle bygge sitt drømmehjem på Østlandet ville hun føre byggedagbok. Det var dette og inspirasjonen fra andre norske interiørblogger som gjorde at bloggen Anettes Hus ble til.

Se Norges beste blogger på Blogglisten.no.

- Jeg blogger mest for min egen del. Bloggen er et sted hvor jeg blant annet kan samle interiørtips og ideer, sier Anette som i årevis har samlet på haugevis med permer fulle av interiørbilder fra ulike magasiner.

Utfordrer på topplisten
Anettes hus er den eneste interiørbloggen som ligger på topplisten på Side2 og Nettavisens bloggtjeneste, Blogglisten.no. På Blogglisten.no kan bloggere profilere seg, og har bloggen nok trafikk kan den havne på topplisten. Blogglisten.no gir også lesere muligheten til å finne fram til de aller beste og mest interessante bloggene der ute.

Har du ikke registrert deg på Blogglisten. no? Gjør det her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Anettes Hus

Oppdaterer ofte
Anette forteller at hun ikke bruker all verdens tid på bloggen.

- Har etter hvert lært meg at et innlegg kan lages relativt fort. Men skal jeg besøke andre blogger og legge igjen kommentarer, må jeg sette av litt tid, sier hun.

Likevel mener hun at oppskriften til suksess er blant annet å oppdatere bloggen ofte. Slik opprettholder man trafikktallet, som for Anettes del er på rundt 1000 besøkende hver dag.

Positiv til Blogglisten
Anette har kun positive ord å si om lanseringen av Blogglisten.no.

- Endelig en markedsføringskanal for norske bloggere. Svenskene har jo haugevis, avslutter hun.

I Sverige har bloggingen tatt av for alvor, og mange bloggere tjener penger i bøtter og spann gjennom annonser på sidene sine. Våre svenske naboer har derfor mange tjenester tilsvarende Blogglisten.no hvor de kan markedsføre bloggene sine.

Bloggtrenden begynner nå å ta seg opp også i Norge, og på Blogglisten.no kan du vise fram bloggen din til hele landet eller finne fram til de mest interessante og underholdende bloggene.

Besøk Blogglisten.no her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag