RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges beste moteblogger

TREND: Blogging om mote har vokst seg til den største bloggtrenden i Norge, vi viser deg de aller beste.
TREND: Blogging om mote har vokst seg til den største bloggtrenden i Norge, vi viser deg de aller beste.
Her er fem av de mest leste motebloggene i Norge.

(SIDE2): Motebloggere har en egen evne til å lese trender og har en sterk lidenskap for mote. Her er noen av Norges beste moteblogger:

Fashionjunkiie. com: En jente på 21 fra Lillestrøm, bloggen er preget av high fashionbilder, med dagens antrekk og klær hun liker.

Elenita. no: Jente på 19 år fra Kristiansand, drømmen hennes er å bli journalist og skrive for motemagasiner. Hun legger stor vekt på sin egen stil.

Bysilje. wordpress. com: En jente med stor interesse for mote og klær. Hun deler sine erfaringer, tips og meninger.

Myfashionheart. blogspot. com: Dette er en livsglad 20 år gammel jente fra Oslo som interesserer seg for mote, design og mye annet. Her skriver hun om mote, livet sitt og generelt det som faller henne inn.

Annemas. blogg. no: En voksen jente som liker å skrive om stort og smått som interesserer henne. Moter, trender, reiser, trening, livsstil, god mat og drikke – familieliv og vennskap.

Se flere av Norges beste moteblogger her.

Bloggerne holder deg oppdatert om hva som er nytt på motefronten, de legger ut bilder av klær, med priser og hvor du finner disse plaggene. Dette er gjerne hele antrekk som er til inspirasjon nettopp for leserne. Ofte kommer dette som dagens, ukens – og helgens inspirasjon.

Se de beste bloggene innenfor alle kategorier her.

Motefrikene legger også ut bilder av klær og antrekk de selv ønsker seg. De har ofte egne moteikoner som inspirerer dem til å kjøre sin egen stil, noe som mange synes er veldig viktig.

Bloggerne skriver ikke utelukkende om mote, men også om hvordan hverdagen deres er og om andre ting som interesserer dem, være seg TV program, filmer, drømmeyrker eller bare hva de gjorde i helgen. Bloggerne kommer ofte også med spørsmål til leseren eller ber dem legge igjen kommentar på sine innlegg.

Finn Norges beste blogger på Blogglisten.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere