RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges billigste nettbutikk

Igjen er prisene til nettbutikkene satt under lupen og Norges billigste nettbutikk er kåret.

Nettstedet Hardware.no har igjen undersøkt hva som er Norges billigste nettbutikker på datautstyr, og igjen viser det seg at det er mye penger å spare på å velge rett nettbutikk.

Norges billigste nettbutikk ut i fra undersøkelsen er hele 15,44 prosent billigere enn gjennomsnittsprisen i undersøkelsen – mens Norges største nettbutikk kun er 3,75 prosent billigere enn gjennomsnittet.

Produktene som har blitt sammenlignet varierer fra alt fra prosessorer til minne og harddisker, og til mp3-spillere og multifunksjonsskrivere.

Vinneren er for fjerde kvartal på rad nettbutikken SHG.no, noe som betyr at de har holdt seg som Norges billigste i et helt år.

De to andre pallplasseringene denne gangen er nye, og PSData og mShop innehar disse posisjonene med en pris som ligger henholdsvis 10,17 og 8,6 prosent lavere enn gjennomsnittsbutikken.

Norges største nettbutikk havner som nevnt 3,75 prosent under gjennomsnittsbutikken. Se hvilken plassering dette holder til, og den komplette oversikten 56 nettbutikkene hos Hardware.no.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere