Norges billigste spillbutikker

Foto: (Electronic Arts)

Hvilke spillbutikker i Norge bør du i handle i nå rett før jul?

02.11.05 08:47

TV 2 Spillmagasinet har foretatt et prissøk på en rekke populære spilltitler som ganske sikkert vil ligge under årets juletrær.

Vi har fysisk sjekket prisen i fire av oslobutikkene til de største butikkjedene, Elkjøp, Spaceworld, EB Games og Expert. I tillegg har vi tatt et søk på tre av de største nettbutikkene i Norge.

Kampanjetilbud kan dukke opp i butikkene, og vi oppgir prisen som gjaldt da den ble sjekket. Alle prisene ble sammenliknet på samme dag. «Half-life 2» er kun Game of The Year Edition.

I motsetning til resultatet i vår forrige pristest , har kjedene denne gangen et mye jevnere prisnivå, spesielt hevder Spaceworld seg, sammen med Elkjøp. Det er dermed ikke de helt store summene å tjene på å pris-shoppe for tiden.

De store kjedene ligger prismessig best an på konsollspill, mens det kan være lønnsomt å kjøpe PC-spill via nettbutikkene. Husk imidlertid at porto kommer i tillegg, så sjekk totalprisen før du handler.

Kjøper du fra utenlandske nettsider så vær i tillegg obs på at moms og fortollingsgebyr blir lagt til så fort du handler varer for mer enn 200 kroner.

Spill til konsoll (Playstation 2)

Spill til PC

Om testen

Testen har feilkilder som kan gi prisforskjeller i forhold til de som blir oppgitt i denne testen.

Kjedene har forskjellige priser på sine produkter i butikkene rundt om i landet. Prisene blir bestemt i forholdt til konkurrerende kjeder, og etterspørsel. Vi har derfor sjekket prisene på butikker som ligger i rimelig avtand fra hverandre i sentrum av Oslo - hvor etterspørselen er stor.

I sammenlikningen av nettbutikkene opplyser vi de prisene som oppgis direkte i søket på produkt. Du må dermed regne med å betale fraktgebyr i tillegg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag