*Nettavisen* Nyheter.

Norges mest populære mobilabonnement

Foto: (Shutterstock/Mobilen.no)

Her er abonnementene vi foretrekker å ha på mobilen.

24.09.10 20:46

[Mobilen.no]: Ifølge Post- og teletilsynet er det for tiden 18 mobiloperatører på det norske privatmarkedet.

I praksis betyr det at du som kunde har svært mange abonnementer å velge mellom - fra en lang rekke gode operatører.

Vi har fått mobiloperatørene til å avsløre hvilket abonnement som er mest populære hos dem, og hvorfor.

Telenor: FriHet

- Det er nok fortsatt FriHet som er vårt mest populære abonnement, sier informasjonssjef Anders Krokan i Telenor.

- Det er flere årsaker til at abonnementet er så populært: det har ingen månedspris, lave brukspriser, mulighet til å kjøpe billig telefon og tilgang til FriFamilie. FriHet er blitt enda mer attraktivt gjennom mulighet til å bygge på med datapakker (MobilSurf) og SMS-pakker, legger han til.

Les mer om Telenor FriHet

NetCom: FlexiTalk

- FlexiTalk er helt klart vår bestselger, først og fremst på grunn av fleksibilitet, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom.

- Du velger selv om du vil ha med telefon og surfepakke, eller om du kun vil ha abonnement uten månedspris og med lave ringepriser, sier han videre.

Les mer om NetCom FlexiTalk

Tele2: Champion

- Tele2 Champion er fortsatt vårt mest populære abonnement. Som jeg tidligere har fortalt viser egne undersøkelser at Champion er det mest kjente enkeltstående abonnementet i det norske markedet, hevder administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2 overfor Mobilen.no.

- Jeg tror at årsaken er gode og enkle priser (39 øre både per minutt og per SMS). I tillegg kan Champion kombineres med Tele2s Familieløsning og alle andre tilleggstjenester, og abonnmementet gir også mulighet for subsidiert telefon. Sammen med vår sufepakke på 1 GB til kr 169 kroner er dette blitt et veldig populært tilbud til blant annet iPhone-kunder, sier Dyrnes.

Les mer om Tele2 Champion

Chess: OnFlex

- Chess sitt aller mest populære abonnement hittil i år er ChessOn Flex. Valgfriheten og de lave prisene de ulike pakkene gir har blitt godt mottatt i markedet. Vi ser at kunder er aktive og opptatt av sitt forbruk, de endrer pakker og bruker abonnementet akkurat slik vi hadde håpet. Den norske telekom-kunden har høy kunnskap og er blitt svært bevisst, spesielt smartphones brukerne.

- Som kunde har man stor frihet hos Chess, i tillegg har vi fordeler som ChessTirsdag på kino og TV2 sumo tilgjengelig for våre kunder. Dette har bidratt til å øke lojaliteten og populariteten til våre produkter. Vi har nå også halvert prisen på den største datapakken noe som kommer våre kunder til gode, sier Alvær videre.

Se også de mest populære abonnementene til:

Djuice
Ludo Mobil
Talkmore
Lebara
Call Norwegian
Xito

Billigst for DEG

Det er på ingen måte sikkert at abonnementene som er mest populære også er de billigste for deg som mobilbruker. Som vi ofte påpeker er ringemønstre og mobilbruk veldig individuelt.

Du kan spare mye penger over et år - av og til flere tusenlapper - på å velge et abonnement som passer ditt ringemønster. Gratistjenesten Ringepriser hjelper deg med å finne de abonnementene som er billigst for deg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.